Diari La Veu del País Valencià
Mata advoca per ‘accelerar’ el congrés del PSOE ‘però que no siga ‘exprés’

EP / València.

El portaveu del PSPV en les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha advocat aquest dimecres per “accelerar” la celebració d’un congrés federal en el PSOE per a triar els seus nous dirigents, però ha indicat que no cal fer-ho “fins a l’extrem que no hi haja idees sobre la taula”.

Així ho ha indicat Mata als mitjans de comunicació, després de ser preguntat per la petició de socialistes valencians de convocar un congrés federal per a activar mecanismes que permeten triar una nova direcció en el PSOE.

Sobre aquest tema, Mata ha remarcat que el PSOE, “que és dels seus militants”, ha d'”accelerar el procés per a l’elecció dels seus dirigents i també per a la seua reflexió, però no accelerar-lo fins a tal extrem que no hi haja idees sobre la taula”.

Així, considera que el debat ha de començar quan “hi haja idees i dirigents capaços d’encaminar el procediment que vinga”. “No estic per un altre congrés exprés, però sí de terminis al més curts possibles perquè la gent tinga equips, propostes i renovació”, ha defensat.

Comparteix

Icona de pantalla completa