Diari La Veu del País Valencià
La revista ‘Treballadors/es de l’Ensenyament’ ara també en Internet
RedactaVeu / València

La nova pàgina web de la revista pretén facilitar l’accés a tots els treballadors a les opinions i propostes que apareixen en la revista en paper, tant les que tenen un contingut laboral, com les de caràcter pedagògic. En eixe sentit, incorporem la possibilitat de compartir les notícies en xarxes socials i per correu electrònic i, obrim la possibilitat de comentar els diversos articles.

La revista en paper continuarà existint i estarà present als centres educatius valencians, però és complementa amb aquest format en la xarxa. La web està organitzada per una banda atenent als sectors laborals i educatius: públics, privats, universitats i PSEC (Personal de Serveis Educatius Complementaris). I, per altra banda, atenent al tipus de contingut: editorial, monogràfics, entrevistes i pràctica educativa.

També té un apartat d’humor amb la col·laboració de la revista infantil valenciana “Camacuc”, i un apartat obert a la lliure participació de docents i educadors mitjançant un formulari on poder incorporar el text que es vulga publicar.

Aquest pas s’emmarca dins del procés d’enfortir el sindicat incorporant les ferramentes pròpies de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que impulsen els darrers anys. La FECCOOPV està avançant en aquest context amb una àmplia xarxa d’acció en Internet, que sempre és complementària i se sustenta en l’acció sindical en els centres de treball: xarxes socials (twitter, facebook i instagram), blogs, pàgina de transparència i participació, consultes en línia, grups de correus, missatgeria instantània, etc. Segons els creadors, “sabem que el sindicalisme del futur serà també un sindicalisme en xarxa, i que cal guanyar espais d’hegemonia al pensament neoliberal dominant també des del món educatiu i des de les xarxes socials.”

Comparteix

Icona de pantalla completa