Oltra: ‘L'absència de valencians en Hisenda demostra que som invisibles per a Rajoy’

“És una mostra del pes que té el PP de la Comunitat Valenciana a Espanya, cap”, assegura la vicepresidenta del Govern valencià
11 novembre 2016 01:00h
 
EP / València.

La vicepresidenta i portaveu de la Generalitat, Mónica Oltra, ha assenyalat aquest divendres que l'absència de valencians en el Ministeri d'Hisenda espanyol demostra que el País Valencià és “invisible” per al Govern de Mariano Rajoy.

Oltra s'ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada pel fet que no hi haja cap valencià entre els secretaris d'Estat d'Hisenda que ha nomenat, aquest divendres, el ministre del ram, Cristóbal Montoro.

Per a la també consellera d'Igualtat, “açò va en la línia del que la Comunitat Valenciana importa al Govern de Rajoy: som invisibles”, “no com va dir en el debat d'investidura que no som una prioritat per al Govern d'Espanya, sinó que directament som invisibles”, ha criticat.

A més, al seu entendre, aquesta absència de valencians també és “una mostra del pes que té el PP de la Comunitat Valenciana a Espanya, cap”. “Supose que quan la líder del partit diu que cal fugir del clientelisme i no fer coses com les que va fer el PP no és bona carta de presentació davant el Govern d'Espanya”, ha assenyalat.

“Des del Govern valencià intentarem fer-nos visibles, fer visibles els drets dels valencians, exigir-los i dir que no estem disposat a ser una comunitat de segona, que ja ens hem afartat”, ha ressaltat.

 
next