Diari La Veu del País Valencià
Les normes urbanístiques transitòries paralitzen ‘de nou’ el col·legi de la Xara
RedactaVeu / La Xara

Compromís de Dénia, segons el regidor Josep Crespo i l’alcalde de la Xara, Pep Fornés, han lamentat que el nou règim transitori paralitze el projecte de l’escola de la Xara i que es continue retardant l’aprovació d’un Pla General necessari per a Dénia. Crespo opina que el malestar entre els dos partits de l’equip de govern perjudica la ciutadania i Fornés considera que la no aprovació del règim especial que permetia l’inici de les obres és una “presa de pèl” als ciutadans.

L’alcalde de la Xara és un dels més afectats per la posada en funcionament d’aquestes noves normes urbanístiques que estaran vigents fins a l’aprovació definitiva del Pla General. La paralització del projecte de l’escola de la Xara ha caigut com un poal d’aigua freda en la població: “Estan demostrant una vegada més que no som una prioritat per a ells i que els falta voluntat per a solucionar un problema que ja dura molt de temps, ja que els xiquets de la Xara porten quatre anys i mig donant classe en aules prefabricades”, explica Fornés.

L’alcalde nacionalista opina que, aquesta vegada, als polítics responsables d’aquesta decisió “se’ls ha anat de mare i ens han pres el pèl completament. Com volen créixer com a ciutat amb un nou Pla General si no saben solucionar els problemes que tenen ara?”.

El regidor de Dénia, Josep Crespo, ha explicat que, tot i que encara està estudiant les normes urbanístiques transitòries, el seu desig és que el Pla General s’aprove quan abans millor. “Aquesta ciutat necessita una regulació urbanística urgent des de fa molt de temps”.

Pel que fa a les disputes entre PP i CU, Crespo ha declarat ser molt crític amb els dos partits ja que amb el seu malestar “estan posant per davant els interessos partidistes als dels ciutadans de Dénia”. “Estan demostrant no ser mereixedors del govern de la ciutat i amb la seua actitud només fan que retardar el procés per a l’aprovació definitiva del Pla General”, ha expressat Crespo.

El grup parlamentari Compromís preguntarà a les Corts per aquesta situació de l’escola de la Xara i demanarà a Conselleria que es faça de nou un règim especial per poder començar les obres.

Comparteix

Icona de pantalla completa