Diari La Veu del País Valencià
Voro Maroto analitza el periodisme valencià a La Represa de Ràdio Godella

RedactaVeu / Godella.

La Represa, el programa d’entrevistes en profunditat de Ràdio Godella per a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, ha convidat el periodista valencià Voro Maroto al seu programa d’aquesta setmana.

Maroto, que a més de dedicar-se al periodisme també va treballar per a Conta Conta, analitza durant cinquanta minuts l’evolució del periodisme en aquests últims vint anys, des de la desaparició dels diaris que tenien grans redaccions i informaven de tots els temes possibles a l’arribada d’Internet a principis de la dècada dels 2000, i com l’evolució del mitjà no va ser aquella que en un principi s’esperava. A més, la seua experiència en una productora audiovisual valenciana li permet analitzar la caiguda de Canal 9 i les conseqüències econòmiques per al sector.

La Represa és un programa de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes enregistrat a Godella i que s’emet, entre d’altres, a les ràdios de Mislata, Picassent, Alzira, Cocentaina, Altea i les ràdios universitàries de la UPV i UJI.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa