La XIV Setmana Internacional anima l'estudiantat a fer una estada a l'estranger

L’objectiu és promoure que l’alumnat de la UV realitze una estada a Europa o en altres continents
14 novembre 2016 01:00h
RedactaVeu / València

Les dihuit facultats, repartides en els tres campus de la Universitat de València, acolliran diferents activitats a partir d’aquest dilluns i fins el pròxim divendres 18 de novembre amb l’objectiu d’animar els estudiants a fer estades en l’estranger. Així, el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, amb la col·laboració de totes les facultats i escoles de la Universitat, donarà a conèixer a tot l’estudiantat les diferents opcions a les quals pot acollir-se.

L’objectiu és promoure que l’alumnat realitze una estada a Europa -mitjançant el Programa Erasmus Estudis- o en altres continents -mitjançant el Programa Internacional-. Per això, s’han programat diverses activitats en els 18 centres de la Universitat de València. En els actes, que compten amb la participació dels coordinadors de mobilitat i del personal de Relacions Internacionals, s’oferirà informació detallada de l’oferta de destinacions, la forma i termini en què es faran les sol·licituds, els requisits necessaris per a optar a una destinació d’intercanvi i altres qüestions rellevants relacionades amb els programes esmentats.

La informació detallada de cadascuna de les reunions es pot consultar en aquest enllaç.

Xerrades per centres i titulacions

Durant aquesta setmana, s’han preparat xerrades informatives per centres i per titulacions. En aquestes xerrades es repartirà material informatiu d’interés sobre els intercanvis i l’estudiantat podrà aclarir dubtes. A més, la Setmana Internacional realitzarà una sessió específica sobre Àsia per a promocionar les estades a Xina, Corea, Japó i Taiwan. Finalment, es duran a terme altres activitats com ara sessions informatives sobre el programa Erasmus per al personal d’administració i serveis (PAS) i per al professorat (PDI). 

Cal dir que la Universitat de València compta amb una llarga trajectòria en programes d’intercanvi i, actualment, la institució acadèmica és la segona destinació de tota Europa en rebre estudiants dins del programa Erasmus Estudis i la cinquena en enviar-ne.


 

 
 
next