Diari La Veu del País Valencià
La Sindicatura de Comptes i l’AVL signen un conveni per impartir cursos en valencià
Europa Press / València

L’acord, signat pel síndic Rafael Vicente Queralt i pel president de l’AVL, Ramon Ferrer, al monestir de Sant Miquel dels Reis, inclou l’assessorament lingüístic, la traducció de tasques a requeriment de la Sindicatura i l’organització de cursos de formació.

En aquest cas, el conveni preveu cursos en valencià, dirigits a l’àmbit econòmic i financer, cursos de gestió comptable i financer i sobre la naturalesa i les funcions de les institucions d’autogovern de la Generalitat.

Rafael Vicente Queralt, acompanyat pels membres del Consell de la Sindicatura, ha ressaltat la importància del conveni “per l’eficàcia i optimització dels recursos entre dues institucions essencials de la Generalitat”.

Per la seua banda, Ramon Ferrer, amb el suport de la Junta de Govern, ha destacat la “bona sintonia” entre l’AVL i la Sindicatura, i ha remarcat la necessitat de reforçar les relacions institucionals, sobretot en una situació econòmica com l’actual, “perquè estem al servei de la societat valenciana”.

Les relacions s’iniciaren l’any 2011 amb la publicació del ‘Vocabulari d’economia’, editat per l’AVL, una col·laboració que s’ha mantingut en tot aquest temps en matèria de gestió administrativa i comptable, atés el perfil de les dos institucions estatutàries.

Comparteix

Icona de pantalla completa