Diari La Veu del País Valencià
Puig convoca una convenció política per acabar amb la divisió del PSPV

RedactaVeu / València.

La convocatòria a finals de gener d’una convenció política “per a tractar des de la perspectiva valenciana i amb la vista posada en els interessos dels valencians” com el PSPV pot ser més útil per als ciutadans i com el socialisme pot contribuir també a l’Estat a donar resposta a problemes com l’atur, l’increment de la desigualtat, la globalització o el federalisme”. Aquesta ha sigut la proposta que el secretari general dels socialistes valencians ha traslladat aquesta vesprada a la permanent de l’Executiva Nacional del PSPV, que s’ha reunit en Blanqueries per a analitzar i avaluar els 500 dies de govern dels socialistes en el Consell. “Volem avaluar el que estem fent i sobretot volem enviar un missatge d’esperança per a aquests temps que vénen”, ha assenyalat el dirigent del PSPV.

D’aquesta forma, Ximo Puig ha anunciat que a la fi de gener els socialistes valencians organitzaran una convenció “que òbriga un nou horitzó amb idees per al País Valencià, on poder debatre, analitzar i dissenyar com el socialisme pot ser més útil per a fer front als reptes de la ciutadania, a les seues preocupacions i a les seues inquietuds”.

A més, el líder dels socialistes valencians ha anunciat que “continuant amb el procés d’obertura iniciat pel PSPV amb les primàries obertes”, la proposta que ha traslladat a la direcció és que en la convenció no solament participen militants, sinó que entorn del 50% dels participants siguen persones alienes al partit.

500 dies de govern

A més, i amb motiu dels 500 dies de govern des del PSPV també han assenyalat que els dirigents i càrrecs socialistes iniciaran una campanya per a explicar què ha suposat el canvi al País Valencià “ja que en aquests 500 dies hem pogut comprovar clarament que hem engegat un projecte polític d’esquerres, realista, capaç de canviar les coses i al mateix temps que genera confiança, estabilitat i creixement econòmic”.

“Amb la diversitat, l’honradesa i el diàleg com a grans arguments estem avançant en mesures socials i en la reconstrucció i renaixement d’aquesta Comunitat”, ha sentenciat el també president de la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa