Diari La Veu del País Valencià
Caixa Popular i ESIC València impulsen la iniciativa emprenedora al País Valencià
RedactaVeu / València

Impulsar el teixit empresarial valencià i recolzar la gestió de les seues activitats formatives i emprenedores. Aquest és l’objectiu del conveni de col·laboració signat entre el campus de València d’ESIC Business&Màrqueting School i Caixa Popular.

L’acord es materialitzarà en la realització de diverses actuacions orientades a fomentar la iniciativa emprenedora dels alumnes d’ESIC i promoure la formació en el context empresarial del País Valencià.

També està previst celebrar trobades de professionals procedents d’empreses valencianes que comptaran amb la presència d’un professor expert d’ESIC en el tema a tractar. A més, l’acord també contempla l’organització de conferències i xarrades dutes a terme per experts financers de Caixa Popular. De la mateixa manera, el conveni aborda el desenvolupament del Cas d’empresa “Caixa Popular” com a model d’èxit empresarial entre l’alumnat d’ESIC.

Així mateix, s’ha acordat que Caixa Popular patrocine els Premis Emprenedors d’ESIC. Aquests guardons naixen amb l’objectiu d’incentivar l’emprenedoria entre els estudiants de les àrees de Grau i Postgrau d’ESIC, “amb especial interès en l’emprenedoria de caràcter social”, per la qual cosa els Premis Emprenedors d’ESIC abasten les següents categories: Millor Iniciativa Emprenedora de Grau, Millor Iniciativa Emprenedora de Postgrau i Millor Iniciativa d’Emprenedoria Social.

Segons fonts de l’entitat financera valenciana, “l’interès comú d’ambdues institucions per col·laborar i coordinar esforços” les ha portat a establir aquest vincle, que ha estat subscrit per Agustín Carrilero, director d’ESIC València i Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular.

Comparteix

Icona de pantalla completa