Diari La Veu del País Valencià
Al Tall i Juli Alandes, guardons ‘Síndic Pere Calp’ de Castelló de la Ribera
RedactaVeu / Castelló de la Ribera

Com ja es tradicional el Sopar Reivindicatiu del 25 d’abril a Castelló de la Ribera se celebrarà aquest dissabte als locals de la Cambra Agrària.

Després del sopar es lliuraran els IX guardons Síndic Pere Calp.

Enguany l’Associació atorgarà el IX Guardó Síndic Pere Calp d’àmbit local de Castelló de la Ribera a Juli Alandes Albert, per la seua trajectòria i per la seua producció literària, guardonada amb diversos premis, mitjançant la qual ha investigat l’origen de la nostra llengua i s’ha posicionat en la defensa del seu ús social.

Juli Alandes

Així mateix, el IX Guardó Síndic Pere Calp de País Valencià s’atorgarà al grup Al Tall per la seua tasca en la recuperació de la nostra cultura musical i per la defensa de la nostra llengua al llarg de la seua extensa trajectòria.

Abans, diverses associacions i plataformes junt a la Plataforma Cívica Castellonera (PCiC) han convocat a tot el poble de Castelló de la Ribera a la Concentració Cívica, que se celebrarà a les 20.30del mateix dissabte a la plaça de l’Ajuntament per continuar reclamant el nou col·legi Severí Torres, el centre de dia/residència, la millora dels centres públics i el manteniment dels serveis públics de qualitat.

>

Romanç contra Camps – Al Tall

Comparteix

Icona de pantalla completa