Diari La Veu del País Valencià
Rita Barberá reapareix en públic en l’obertura de la legislatura i s’asseu amb el PP

EP / Madrid.

La senadora Rita Barberá, que declararà el dilluns davant el Tribunal Suprem espanyol pel presumpte blanqueig de diners en el PP de l’Ajuntament de València, ha reaparegut aquest dijous en públic en l’obertura solemne de la legislatura en el Congrés dels Diputats, un acte que presideixen els Reis, i s’ha assegut en la bancada del Grup Popular.

L’exalcaldessa de València ha entrat sola en el Palau de Congrés, però ha posat somrient davant els mitjans de comunicació. Encara que va eixir del Grup Popular després de ser imputada i va passar al Mixt, aquest dijous ha optat per col·locar-se en escons de l’hemicicle que habitualment ocupen diputats del PP, concretament en una de les últimes files a la dreta de l’hemicicle.

Igual que tots els diputats i senadors, Barberá ha sigut convidada a participar en aquesta cerimònia solemne d’obertura de la legislatura presidida pels reis.

Encara que ha acudit amb regularitat a les reunions del Senat, l’exregidora valenciana es va absentar de l’últim Ple els passats 25 i 26 d’octubre, perquè segons va explicar, “he d’atendre un tema judicial”.

Comparteix

Icona de pantalla completa