Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Soneixa agraeix la tasca ‘dels qui lluiten per la nostra cultura’
RedactaVeu / València

L’alcalde de Soneixa, Benjamín Escriche, ha agraït la felicitació d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) amb un reconeixement a la tasca duta a terme per aquesta entitat “que lluita tots els dies per la nostra cultura”, subratlla.

“Moltíssimes gràcies a vosaltres –afirma en referencia a ACPV–, que lluiteu tots els dies per la nostra cultura” amb una defensa de la igualtat lingüística, ha manifestat Escriche, segons ha donat a conèixer Acció Cultural en un comunicat.

“Perquè, en definitiva, aquesta és la nostra voluntat: formar part de les persones i col·lectius que volem formar part de la solució i que treballem amb voluntat de sumar, amb esperit positiu i proposant, i no dels que s’entesten a formar part del problema, que estan instal·lats en la negació i que no ajuden a sumar ni a construir consensos”, apunta ACPV.

Acció Cultural assegura sentir-se “identificada” amb la voluntat del primer regidor socialista de Soneixa, expressada en la frase amb la qual l’alcalde acaba el seu escrit adreçat a la l’entitat: “I en aquest camí vull estar, fent país”.

Comparteix

Icona de pantalla completa