Diari La Veu del País Valencià
Comença demà la primera edició de l’Open Ciutat de València femení

RedactaVeu / València.

Des del 19 de novembre i fins al pròxim dia 27 del mateix mes, podrem gaudir al Club de Tennis de València del BBVA Open Ciutat de València, en el qual participaran un total de setanta jugadores de vint-i-tres nacionalitats diferents que oscil·len entre el 102 i el 283 del rànquing WTA. El torneig va ser presentat ahir en un acte al qual van acudir la seua directora, Anabel Medina i el president del CT València, Ramiro Verdejo.

El torneig serà la segona prova femenina més important de l’Estat i, per això, Ramiro Verdejo va reconèixer durant la presentació que “amb aquest torneig hem volgut recuperar per a València un torneig de nivell internacional”. El BBVA Open Ciutat de València aspira així a cobrir el buit deixat pel desaparegut Open 500.

Aquest cap de setmana se celebrarà la fase prèvia i a partir de dilluns començarà a desenvolupar-se el quadre final. Aquest torneig arriba en un gran moment perquè és l’últim de la temporada i moltes jugadores vénen per a aconseguir els últims punts que els permeten estar a l’Open d’Austràlia. “Estem contentíssims amb la participació, el nivell serà molt bo”, destacava la directora del torneig, la tennista valenciana Anabel Medina.

La luxemburguesa Mandy Miniella, 102 del món i la il·licitana Silvia Soler, 128 al rànquing, parteixen com a principals caps de sèrie. Els partits començaran cada jornada a les 10.00 hores. El torneig no té ànim de lucre, i per tant l’entrada és gratuïta amb una invitació que es pot sol·licitar al web del torneig www.openciudaddevalencia.com

Comparteix

Icona de pantalla completa