La Conselleria d'Educació fa rectificar el ministeri sobre les revalides

Les proves d'accés a la universitat seran idèntiques a les que s'han fet fins ara
21 novembre 2016 01:00h
Examen.

RedactaVeu / València.

Aquest dilluns s'ha celebrat la Comissió General d'Educació, la reunió prèvia de secretaris autonòmics d'Educació en què es prepara la Conferència d'Educació del pròxim 28 de novembre. La conferència ha sigut convocada pel Ministeri d'Educació i hi participaran els responsables d'Educació de les comunitats autònomes. 

En la Comissió General d'Educació, a la qual ha assistit el secretari autonòmic d'Educació i Investigació, Miquel Soler, s'ha acordat que la prova d'accés a la universitat d'aquest curs i dels cursos successius serà idèntica a la que s'ha fet fins ara a proposta de la Conselleria d'Educació, Investigació Cultura i Esport. 

Per tant, la prova estarà centrada en continguts de 2n de Batxillerat, la realitzaran les universitats i es mantindrà el districte únic. D'aquesta manera s'adapta la PAU a l'actual 2n de Batxillerat.

Marzà: 'Hem aconseguit que el Ministeri d'Educació rectifique'

En paraules del conseller d'Educació, Vicent Marzà, “estem d'enhorabona perquè després de mesos d'incertesa per a l'alumnat de 2n de Batxillerat hem aconseguit que el Ministeri d'Educació rectifique respecte de les revàlides de Batxillerat i que les proves d'accés a la universitat siguen les PAU. D'aquesta manera, l'alumnat per fi ja sap com s'ha de preparar durant aquest curs per poder accedir a la universitat tal com hem insistit des de l'Administració valenciana des de fa molt de temps”. 

La Veu
next