Diari La Veu del País Valencià
EUPV denuncia que el PP li lleva el despatx a la Diputació d’Alacant per a donar-lo al trànsfuga

RedactaVeu / Alacant.

La diputada provincial d’EUPV, Raquel Pérez, ha denunciat la decisió de l’equip de govern provincial dirigit per César Sánchez d’expulsar la formació d’esquerres de l’edifici que alberga la Diputació d’Alacant en l’avinguda de l’Estació per a situar, en el mateix, Fernando Sepulcre, diputat i regidor de Ciutadans, que va abandonar el seu partit, de manera que es va convertir en un trànsfuga, ja que es va aferrar a les seues dues actes com a càrrec públic i va donar suport al PP per a aconseguir la majoria absoluta dels populars.

“Una vegada més no ens sorprèn l’actitud del PP, que l’única cosa que pretén amb aquesta reestructuració de despatxos és mantenir tota l’oposició fora de l’edifici principal de la Diputació Provincial d’Alacant”, ha assegurat Pérez.

Per a la dirigent alacantina, “el fet que el PP seguisca protegint el trànsfuga Sepulcre, mantenint-lo prop de l’equip de govern, l’única cosa que demostra, per part dels populars, és una actitud mesquina i roïna”. “Com és possible que el PP seguisca preferint donar recer en l’edifici d’aquesta institució a un trànsfuga? És que el que pretén Sánchez és tenir-lo a prop per a controlar-lo i donar-li les ordres oportunes que li asseguren la seua continuïtat?, s’ha preguntat la diputada.

Raquel Pérez, per contra, ha assenyalat que encara que s’envie EUPV a un altre despatx en el carrer Tucumán, “seguirem molt de prop la presa de decisions i la gestió dels populars al capdavant de la Diputació d’Alacant i continuarem vigilants, ja que aquesta és nostra principal labor d’oposició”.

Comparteix

Icona de pantalla completa