Diari La Veu del País Valencià
Les goteres obliguen a paralitzar el treball a un jutjat de Carlet

RedactaVeu / EP / Carlet.

Les goteres i els tolls han obligat aquest dimarts a paralitzar el treball de set funcionaris, del jutge i de la secretària del Jutjat nombre 4 de Carlet (la Ribera Alta), segons han informat a Europa Press fonts del Sindicat de Treballadors Administració de Justícia (STAJ).

Des d’aquesta matinada, el jutjat d’aquest municipi ha començat a mostrar goteres i aigua que s’ha acumulat al sòl, cosa que ha afectat caixes amb expedients que estaven emmagatzemats.

L’edifici que alberga aquest jutjat és de nova construcció, però no obstant açò, té goteres i quan plou, l’aigua “entra a dojo”, han apuntat des del sindicat.

L’aigua ha inundat tota la planta del jutjat i els treballadors han estat arreplegant-la amb poals. Com a conseqüència, els set funcionaris, el jutge i la secretària s’han vist obligats a paralitzar el seu treball fins que recobren la normalitat.

Des del sindicat STAJ han explicat que no és la primera vegada que açò ocorre, ja que en altres ocasions ja s’havien registrat goteres en aquest jutjat de Carlet. Així, han reclamat solucions per a evitar aquestes situacions.

La Conselleria de Justícia ha anunciat que té previst solucionar les goteres del Jutjat nombre 4 de Carletla setmana vinent, quan les condicions climatològiques ho permeten.

Comparteix

Icona de pantalla completa