Diari La Veu del País Valencià
Rita Barberá s’absenta de la primera sessió de control al nou Govern en el Senat
EP / Madrid

L’exalcaldessa de València Rita Barberá s’ha absentat de la primera sessió de control al nou Govern que aquest dimarts s’ha celebrat en el Senat i en la qual s’ha estrenat el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy.

Barberá, que aquest passat dilluns va declarar davant el Tribunal Suprem valencià pel presumpte blanqueig de diners del PP de l’Ajuntament de València, ha faltat al Ple del Senat, el primer amb el Govern de Mariano Rajoy constituït.

L’exregidora valenciana es va absentar també de l’últim Ple que va tenir lloc els passats 25 i 26 d’octubre, ja que, segons va explicar ella, tenia un assumpte judicial que atendre.

Després d’aquesta absència, la senadora va reaparèixer dijous passat en públic en l’obertura solemne de la legislatura en el Congrés dels Diputats i, de fet, es va asseure aquell dia en la bancada popular, a pesar que el PP la va expulsar del partit, per la qual cosa la senadora va passar a formar part del grup Mixt de la cambra alta, ja que va declinar deixar l’acta.

Barberà s’ha absentat també de la reunió que ha celebrat el grup Mixt aquesta XII legislatura en la cambra alta de cara a la sessió de control d’aquest dimarts. Els diferents grups s’han reunit per a organitzar el Ple d’aquesta vesprada i, en el cas del Mixt, per a repartir els temps d’intervenció entre els 17 senadors que el formen.

Comparteix

Icona de pantalla completa