Diari La Veu del País Valencià
Forta baixada de temperatures i pluges de fins a 38 litres al País Valencià
RedactaVeu / València

La inestabilitat meteorològica que ha dominat aquest dimarts el País Valencià ha fet caure les temperatures fins a 9,2 graus en punts de l’interior com Llíria (el Camp de Túria), mentre que les pluges, que han afectat de forma generalitzada les nostres comarques, han descarregat fins a 38,2 litres per metre quadrat a Aiora (Vall de Cofrents) en les últimes 24 hores.

Segons ha informat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en un comunicat, els mercuris han caigut a les 14 hores de 19,5 a 10,3 graus a Llíria, mentre que a Sogorb (Castelló) han caigut de 17,9 a 10,6 graus (-7,3) i a Manises han experimentat un descens de 7,2 graus. La menor caiguda, de menys de 3 graus, s’ha registrat en la demarcació d’Alacant.

Quant a les pluges, els màxims s’han acumulat a l’interior de la demarcació de València i en la línia imaginària que uneix Aiora amb Andilla s’han superat els 30 l/m2. Amb l’avanç del dia ha anat progressant l’aire fred. En la ciutat de València la temperatura més alta s’ha registrat durant la mitjanit amb 14,8 graus de màxima i la mínima, d’11,9 graus, a les 15.10 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa