Diari La Veu del País Valencià
València commemora l’aniversari del 15M
RedactaVeu / València

València celebrarà aquest cap de setmana l’aniversari del 15M. La commemoració començarà demà diumenge a les 18.00 hores amb 5 columnes de manifestants que s’uniran a les 19.00 hores a l’estació del Nord per a iniciar una manifestació conjunta pel centre de la ciutat que finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament de València, coneguda com a plaça del 15M.

La mobilització ha sigut convocada per ‘Totes Juntes’, espai de trobada per a impulsar les protestes ciutadanes que reuneix multitud d’assemblees del 15M, plataformes en defensa dels drets socials o ciutadans, ONG, organitzacions sindicals, altres col·lectius socials i ciutadans.

La mobilització valenciana tindrà la seua rèplica en més de 50 ciutats de l’estat espanyol i en altres 15 ciutats europees, aquestes impulsades pels joves immigrants que la crisi ha expulsat de la societat espanyola en busca d’alternatives laborals o de recerca.

Sota el lema, ‘Totes juntes’, més indignades que mai conflueixen les reivindicacions de molt diversos sectors que qualifiquen ‘d’emergència social’ la situació de les persones sense ocupació, desenes de milers de famílies que han perdut la seua vivenda…. Els convocants diuen que busquen mantenir l’esperit de protesta i autoorganització ciutadana que van obrir les acampades del 15M ara fa 2 anys.

Comparteix

Icona de pantalla completa