El jutge cita Fabra per declarar com a investigat pel patrocini a un pilot de motos

L'expresident de la Diputació de Castelló i del PP a la demarcació i l'esportista declararan el pròxim 31 de gener per un presumpte suborn
23 novembre 2016 01:00h

ACN / València.

El jutjat d'Instrucció número 3 de Castelló de la Plana (la Plana Alta) ha citat a declarar el pròxim 31 de gener l'expresident de la Diputació de Castelló i del PP a la demarcació, Carlos Fabra, i el pilot de motos Álex Debón, segons ha informat aquest dimecres el Tribunal Superior de Justícia del valencià. Tots dos compareixeran com a investigats en una causa oberta per un presumpte delicte de suborn. Aquesta causa, iniciada a partir d'una denúncia interposada pel Ministeri Fiscal, investiga els diners rebuts per la mercantil del pilot en concepte de patrocini per part de l'empresa Aerocas, societat creada en 2003 per construir i gestionar l'aeroport de Castelló.

El titular del Jutjat va requerir a la Policia Judicial perquè completara la investigació realitzada per la Fiscalia i elaborara un informe sobre els diners que, segons recull la denúncia del Ministeri Públic, va rebre l'esportista i els imports que aquest, al seu torn, va transferir a Fabra.
 
next