Diari La Veu del País Valencià
Rufián a Cospedal: ‘Ara isca al carrer i diga a la gent que menge bales i dorma en tancs”

RedactaVeu / Madrid.

Gabriel Rufián no atura la seua contundència al Congrés dels Diputats espanyol, tot i la conversa que va tindre amb la presidenta de la Cambra baixa, Ana Pastor, després del seu ja cèlebre discurs el mes passat.

El diputat republicà ha tornat a destacar, durant la primera sessió de control al nou govern Rajoy, per una pregunta a la ministra de Defensa, Dolores de Cospedal, sobre el pressupost del seu departament.

En concret, Rufián li ha etzibat: “Té vostè pensat, en un estat amb 750.000 persones sense ingressos, 800.000 persones sense assistència sanitària, amb un 32% de pobresa infantil, amb 500.000 desnonaments en els últims 6 anys, amb 13 milions de pobres, reduir una despesa militar que, entre xifres reals i camuflades, arriba als 17.465 milions d’euros?”.

La resposta de la ministra ha estat prou explicativa: “No”. Un posicionament, avalat pels gestos d’aprovació de Montoro, que ha merescut la reacció del representant independentista: “Ara isca al carrer i diga a la gent que menge bales i que dorma en tancs”.

Comparteix

Icona de pantalla completa