Diari La Veu del País Valencià
Les xarxes socials fan humor de la prohibició d’entrada a la premsa del València CF

Javier Cid / València.

El València CF va començar a fer efectiva aquesta setmana la prohibició a la premsa i a l’afició amb la construcció del ‘Mur de Paterna’, que deixava sense cap possibilitat d’informar els periodistes, que volien cobrir la informació del València a les seues instal·lacions esportives a Paterna i els aficionats sense poder veure el seu equip entrenar.

Així, les xarxes socials van reaccionar amb un fum de tuits que criticaven el #MurdePaterna, que va ser hashtag escollit, ja que censurava el dret a l’entrada i a la informació dels ciutadans i impedia el treball dels periodistes que diàriament cobreixen l’actualitat del principal equip de futbol de la ciutat, ara en hores baixes.

Altre tuit que mostra les restriccions a la premsa. Foto: Twitter.

No obstant això, el València ha rectificat hui a mitges. Ha permès el pas dels aficionats a l’entrenament però no de la premsa, que segueix veient coartada la seua feina. Així, alguns dels aficionats que han entrat hui, s’han fet fotos passant per la porta que els obrien o dins del camp d’entrenament i les han pujat també a les xarxes.

El València rectifica i les xarxes ho diuen, fins i tot, en francès. Fotografia: Twitter.

Definitivament, el València ha pres una decisió polèmica que segurament ve donada per l’ambient de crispació que hi ha dins del club. Veurem com acaba tot si ens deixen seguir informant.

Comparteix

Icona de pantalla completa