Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià amplia el llistat de restaurants amb estrelles Michelin

RedactaVeu / València.

Aquest dimecres es van lliurar al Mas Marroch de Girona els distintius amb què Michelin qualifica i premia els restaurants de més alt nivell, per servir de guia per als turistes gastronòmics. Cal destacar que la comarca de la Marina Alta és la que més estrelles acumula de tot el País Valencià, tot i que amb les noves concessions d’enguany s’amplia l’espectre abastant a comarques de l’interior i del nord.

El capdavanter amb estrelles cas continua sent Quique Dacosta a Dénia (Marina Alta) amb tres, però pujant esglaó a esglaó es troba L’Escaleta de Cocentaina (Comtat) que enguany ha aconseguit la segona, així com BonAmb a Xàbia (Marina Alta) que també ha aconseguit aquest segon distintiu, dos anys després del primer, de la mà del xef Alberto Ferruz.

Tal com expliquen a Ara Multimèdia, aquest restaurant de Cocentaina, ara amb dos estrelles, va nàixer el 1980 i fou en el 2000 quan aconseguiren la seua primera estrella, i no ha sigut fins a enguany que han assolit el nivell suficient per a la segona.

Estrenes amb una estrella

També cal destacar dues propostes que enguany s’estrenen amb una estrella Michelin, la de Raúl Resino a Benicarló (Maestrat) i Sents a Ontinyent (Vall d’Albaida), aquest últim gestionat per Ximo i Santiago Prieto.

A més, mantenen una estrella els restaurants: Monastrell (Alacant), Casa Manolo (Daimús), La Finca (Elx), Casa Pepa (Ondara), El Poblet (València), La Sucursal (València), Ricard Camarena (València), Riff (València) i Cal Paradís (Vall d’Alba).

Comparteix

Icona de pantalla completa