Diari La Veu del País Valencià
Anna Moner presenta ‘El Gabinet de curiositats’ a Vinaròs
RedactaVeu / Vinaròs

Aquest dissabte, a l’Espai Mariola Nos, a Vinaròs, tindrà lloc la presentació del llibre Gabinet de curiositats (Pruna Llibres), de la columnista de La Veu Anna Moner, que recull articles publicats per aquesta autora, fonamentalment al diari digital La Veu del País Valencià, entre octubre del 2013 i novembre del 2015. També s’inaugurarà La pell ferida, una sèrie de l’exposició Els cossos agredits.

L’acte començarà a les 19.30h i comptarà amb la presència de l’autora, de Sebastià Carratalà i de Moisès Vizcaino, editor de La Veu del País Valencià.

En Gabinet de curiositats (Premi al Millor Assaig publicat el 2015 de l’ALEC), Anna Moner ofereix la seua mirada particular a obres musicals, cinematogràfiques, literàries i pictòriques, entre altres, que l’han seduïda i entre les quals troba vincles inesperats, estranys, curiosos.

Anna Moner, en declaracions a La Veu, es mostrava “molt satisfeta” per l’acollida del llibre i deia que l’objectiu de les presentacions en diverses poblacions “és estar en contacte amb els lectors”.

Exposició Els cossos agredits. Foto: La Veu.

L’exposició

La pell ferida és una sèrie de l’exposició Els cossos agredits, on l’equip artístic, Moner i Carratalà, marca una nova etapa creativa, amb sèries de pintures fetes amb la mateixa tècnica, oli sobre alumini fregat i tallat o foradat.

Comparteix

Icona de pantalla completa