Diari La Veu del País Valencià
El número de loteria del ‘No és no’ el ven el PSOE de Carcaixent

Xavier Pérez / Carcaixent.

L’ingeni valencià també arriba a la política i aquesta vegada combinat amb el més important sorteig de loteria de l’any. L’agrupació Socialistes Carcaixent (Ribera Alta) ha engegat la venda de paperetes de Loteria de Nadal amb el número 29010 –data en la qual l’exsecretari general del PSOE Pedro Sánchez va abandonar el seu escó en el Congrés– amb l’objectiu de “mostrar-li el seu suport i ajuda” en la campanya que el socialista iniciarà aquest cap de setmana pels municipis del territori nacional, entre ells Xirivella i Sueca.

El secretari d’organització d’aquesta agrupació, David Pedrón, ha explicat que les paperetes, que es comercialitzen en l’Administració número 3 de Carcaixent i en diversos comerços locals, costen cinc euros i un euro de cadascuna d’elles anirà destinat al viatge de Sánchez.

“És un número reivindicatiu per a dir-li que estem amb ell”, ha apuntat Pedrón, qui ha afegit que l’agrupació lliurarà un d’aquests bitllets a Sánchez –que és conscient de la iniciativa– en la seua visita el dissabte a Xirivella. Les paperetes compten amb tres frases: “Viatgem amb Pedro”, “Militants en peu” i “No és no”.

El representat socialista ha indicat que la seua venda “està tenint molta acceptació” per part dels comerciants, que han sol·licitat poder vendre’ls als seus establiments.

L’objectiu d’aquesta iniciativa no és solament finançar el viatge de Pedro Sánchez, sinó traslladar a la direcció del PSOE que tots els militants som amos del partit i no solament els que compten amb càrrecs orgànics”.

Comparteix

Icona de pantalla completa