Diari La Veu del País Valencià
La Trabukada 2016 reuneix hui més de 200 percussionistes a Algemesí

RedactaVeu / Algemesí.

Més de 200 músics pertanyents a 20 grups de percussionistes, provinents de diferents comarques del País Valencià i d’altres autonomies, participen aquest diumenge, dia 27, en la 5a edició de la Trabukada, una trobada estatal de batucades que anualment organitza l’Associació Batucada Trabukatu.

La jornada es divideix en dos parts. La primera consisteix en la formació juntament amb algun professional i, l’altra, que es durà a terme durant la vesprada, a partir de les 19 hores, contempla la realització d’una desfilada i exhibició on cada batucada tocarà els seus propis ritmes.

Pel que fa a la part de la formació, enguany anirà a càrrec de Cra Rosa, qui compta amb una llarga trajectòria en el món de la música i ha tingut l’oportunitat de tocar i compartir escenari amb grans músics de l’escena brasilera i europea.

La cercavila pel centre d’Algemesí (La Ribera Alta) tindrà lloc a les 19.00 i tot seguit hi ha previstes actuacions dels participants en un escenari a la plaça Major en què el públic assistent podrà gaudir dels grups Green Gos, Kapdetum, Asprona Timbals o Klakibum. Els organitzadors han anunciat que, en cas de pluja, les actuacions es traslladaran al Teatre Jaume I, al carrer de les escoles, n. 5.

Des de fa 5 anys,Trabukatu organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algemesí i l’IES Sant Vicent Ferrer, aquesta trobada de grups de batucades que ha anat creixent en envergadura i assistència.

Comparteix

Icona de pantalla completa