Diari La Veu del País Valencià
Un regidor del PP qualifica els integrants del 15-M de feixistes malparits
ACN / Castelló de la Plana

Les xarxes socials s’han fet ressò aquest divendres de l’article a pocs dies del segon aniversari del 15-M. Preguntat per la qüestió, el vicepresident del Govern valencià, José Ciscar, ha dit desconéixer aquestes desqualificacions però ha assenyalat que de ser certes la valoració no pot ser positiva.

Ciscar ha dit que no correspon al Govern valencià apartar-lo del càrrec, sinó al PP de Castelló.

Amb el títol ’15-M, i tu de qui ets?’, el regidor d’Hisenda del consistori de Castelló, critica de manera molt contundent, en un article d’opinió publicat el mes de març al diari digital Castellón Información, la doble moral dels integrants del moviment per no criticar el PSOE ni manifestar-se a la seu de Ferraz.

Juan José Pérez inicia l’article amb un “híbrids de hiena i rata. Sí, vos dic a vosaltres, vos ha tragat el terra?”. Pérez critica que no es proteste per la polèmica dels EROS a Andalusia i lamenta que els manifestants no s’encaren amb els socialistes.

El regidor assenyala que “són dels vostres” i que “quan governen se’ls ha de perdonar tot”. Pérez assenyala que per contra són freqüents els “insults, agressions i escopinades” al PP i demana “coherència. El sentit comú i el respecte a la igualtat us obliga a estar després de descobrir l’escàndol i robatori perpetrat amb els ERO andalusos”.





“Sou uns falsos, uns pàries, uns farsants, uns feixistes i uns malparits. I si se us ocorre tornar-vos a encarar amb mi com ho vàreu fer el juny de 2011, us diré un a un, que sé de qui sou”, conclou l’article.

Comparteix

Icona de pantalla completa