Diari La Veu del País Valencià
Els extreballadors de RTVV es manifesten per exigir la reparació dels seus drets laborals

RedactaVeu / València.

Aquest dimarts 29 de novembre, coincidint amb el tercer aniversari del tancament de RTVV, el Comitè d’Empresa d’aquesta ha convocat una manifestació a València per reivindicar el restabliment dels drets laborals a través d’una solució negociada.

La manifestació, que duu per lema ‘RTVV: Qui no repara drets, consolida injustícies’, eixirà a les 11h del matí des de la plaça de l’Ajuntament de València i finalitzarà a la plaça de Manises, davant el Palau de la Generalitat, on els extreballadors de RTVV es concentren tots els divendres des de fa 3 anys.

En l’acte participaran els dirigents dels 6 sindicats que formen part del Comitè d’Empresa de RTVV −Paco Molina (CCOO-PV), Vicent Maurí (Intersindical Valenciana), Daniel Matoses (CSIF), Ismael Montero (USO-CV), Guillermo Martín (UGT-PV) i José Luís Lázaro (CGT-PV)− per reivindicar la recuperació del servei públic de ràdio i televisió valenciana i el respecte als drets laborals dels treballadors i treballadores acomiadats per l’ERO d’extinció i el tancament de l’empresa.

Minut de silenci

A les 12.19h, coincidint amb el moment en què es van tallar les emissions de la televisió autonòmica en 2013, es guardarà un minut de silenci. L’acte conclourà amb la lectura del manifest redactat per a aquest tercer aniversari.

Comparteix

Icona de pantalla completa