‘Un tàndem que viu per l’art’ presenten ‘Gabinet de curiositats’ i ‘La pell ferida’

Anna Moner i Sebastià Carratalà passaren per l’Espai Mariola Nos per a presentar el darrer llibre de l’escriptora de Vila-real i l’exposició conjunta d’ambdós artistes.
29 novembre 2016 01:00h
Mariola Nos / Vinaròs

Des de l’Espai Mariola Nos hem entrevistat Anna Moner (Vila-real, la Plana Baixa) i Sebastià Carratalà (la Vilavella, la Plana Baixa), que van presentar l’assaig Gabinet de curiositats i l’exposició La pell ferida a la llibreria Espai Mariola Nos. Ens van acompanyar Moisès Vizcaino (editor de La Veu del País Valencià) i Josep Martínez (editor de Pruna edicions).

Anna i Sebastià són artistes i escriptors. Treballen en equip des del 1987.

Han dut a terme nombroses exposicions personals i col·lectives i han escrit conjuntament textos per a catàlegs d’exposicions i revistes especialitzades.
Anna Moner ha publicat diversos relats i novel·les. Amb Gabinet de curiositats (Pruna llibres, 2015) ofereix la seua mirada particular a obres musicals, cinematogràfiques, literàries i pictòriques, etc., que l’han seduïda i entre les quals troba vincles inesperats, estranys, curiosos. Ha rebut el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians al millor assaig del 2015.
 
next