Diari La Veu del País Valencià
Ara pots renovar la demanda del Servef o inscriure’t a ofertes des del mòbil

RedactaVeu / València.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha presentat la nova aplicació per a mòbils del Servef que permet que qualsevol persona puga accedir fàcilment als mateixos serveis que es poden realitzar des de la web de l’AutoServef. L’acte ha sigut presidit el conseller Rafa Climent i ha comptat amb la presència de l’equip directiu del Servef, dels agents socials i econòmics, d’ADLS i de les universitats valencianes.

L’aplicació del Servef està disponible tant per a IOS com per a Android. L’usuari pot accedir als diferents serveis que ofereix l’aplicació i, per exemple, renovar la demanda o inscripció d’ocupació, sol·licitar cita prèvia per a ser atès en el corresponent centre Servef o consultar i registrar-se en aquelles ofertes d’ocupació que més li interessen. A més, també pot seleccionar-se la demarcació en la qual se cerca ocupació o filtrar més la cerca seleccionant per comarca. També es poden consultar les ofertes d’ocupació disponibles a nivell europeu. Així mateix, es pot concretar més la cerca d’ocupació a través de diversos filtres, com els idiomes, permisos de conduir o, fins i tot, el tipus de jornada que es prefereix.

Climent i Nomdedéu. Foto: Twitter GVA Servef.

La vessant formativa també està present en aquesta aplicació, on es poden localitzar els diferents centres o accedir al cercador de cursos que permet cercar per municipi, per codi postal o per centre, entre altres opcions.

Climent ha destacat durant la seua intervenció que “a partir d’ara, qualsevol persona, amb solament un gest, podrà apuntar-se a una oferta d’ocupació, a un curs per a millorar el seua ocupació o podrà renovar la seua inscripció en el Servef sense haver de desplaçar-se del seu lloc de residència”.

Presentació de l’aplicació. Foto: Twitter GVA Servef.

El responsable d’Ocupació ha detallat les dades que confirmen que la penetració del mòbil en la societat és “innegable i imparable”. Així, segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), el 96,4% de llars a l’Estat espanyol tenen almenys un telèfon intel·ligent. D’igual forma, l’estudi mostra que el 81,7% dels dispositius que s’utilitzen per a entrar en Internet són portàtils. A més, el 77,1% d’internautes entra a la xarxa a través del mòbil, la qual cosa indica que aquesta opció està guanyant gran rellevància.

Rafael Climent ha avançat que la Generalitat “seguirà treballant per a eliminar la burocràcia i fer l’Administració més àgil i propera perquè fer una Administració més oberta, més eficient i més innovadora és també millorar la qualitat i el benestar dels ciutadans.

Comparteix

Icona de pantalla completa