El pròxim 2 de desembre Quart de Poblet conversarà al voltant de la pilota

PilotaVeu participarà en l'acte junt amb altres ponents del món de la pilota


PilotaVeu / València.
 
El pròxim 2 de desembre, el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Quart de Poblet albergarà, a partir de les 20 hores, una xarrada titulada “Converses al voltant de la Pilota Valenciana” en la qual intervindran diverses personalitats del món de la pilota valenciana i, des de diferents vessants, aportaran la seua visió sobre el nostre esport. L'acte ha estat organitzat pel CPV de Quart de Poblet per a promocionar un esport valencià com és la pilota.
 
A l’acte intervindrà Ricard Sentandreu com a pilotari professional i coordinador de PilotaVeu en una ponència que tindrà com a títol “La pilota als mitjans de comunicació” i, junt al de Castelló de la Ribera estarà també Sebastià Giner, coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, que parlarà des d’una retrospectiva històrica de la pilota.
 
Així mateix, també hi intervindran el pilotari professional de l’escala i corda Fageca, que aportarà la visió d’un professional en actiu; David Sarasol, que donarà pinzellades sobre els aspectes culturals que podem trobar a la pilota, i Zacarías Abietar, jugador i membre del Club de Pilota Quart de Poblet, que parlarà sobre “El joc i esport davant el malestar psíquic i emocional”.
 

Cartell de l'acte. Fotografia: CPV de Quart de Poblet.
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat