Diari La Veu del País Valencià
El circuit Ricardo Tormo celebra les finals mundials Lamborghini aquest cap de setmana

RedactaVeu / Xest.

El Circuit Ricardo Tormo acull aquest cap de setmana la celebració de les Finals Mundials Lamborghini. Des de l’1 fins al 4 de desembre, els pilots dels tres campionats monomarca que la firma italiana organitza a Amèrica del nord, Europa i Àsia Pacífic, celebraran les seues últimes curses de l’any i les finals en el traçat de Xest.

Un total de 12 curses, incloent-hi les últimes cites de les sèries europees, asiàtiques i nord-americanes, completen el programa de les finals, que se celebren per primera vegada a l’Estat espanyol després de la celebració d’aquestes finals mundials en anys anteriors als circuits de Sebring (Florida USA) Sepang (Malàisia) i Vallelunga (Itàlia).

I a més dels 600 minuts d’acció en els 4.005 metres de pista, el Lamborghini Air Show obligarà els espectadors a mantindre també l’atenció en les altures. L’accés a les tribunes i al pàdoc del Circuit és obert i gratuït per a tots els aficionats.

El calendari d’activitats començarà el dijous dia, 1 de desembre, amb els entrenaments lliures i els classificatoris. En la jornada de divendres es duran a terme les primeres curses, de 50 minuts cadascuna, amb una espectacular eixida llançada. Els primers protagonistes a eixir a la pista de Xest seran els pilots de les sèries d’Àsia i d’Amèrica del nord.

Dissabte al matí se celebraran les classificacions amb vista a la gran final i les primeres curses de les categories AM, PRO-AM i PRO. Finalment, en la matinal de diumenge tindran lloc les grans finals a les 9.30, a les 11.30 i a les 14.05 hores.

El pilot de Ducati en el Campionat del Món de MotoGP, Andrea Dovizioso, serà el pilot invitat a les Finals. Dovizioso conduirà el cotxe número 100, un Huracà Súper Trofeu de Lamborghini Squadra Corse, el departament de competició de la fàbrica ubicada a la localitat bolonyesa de Sant’Agata.

Comparteix

Icona de pantalla completa