Joves PV-Compromís s’adhereixen al Manifest en suport dels independents

‘Tenim molt a dir’ afirmen, i la coalició ‘hauria de tindre en nosaltres un espill on mirar-se’
2 desembre 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

Dilluns es feia públic el Manifest 12-D impulsat per un seguit de militants de la coalició Compromís perquè es reconega el funcionament intern de Gent de Compromís. Així doncs, el document naixia amb cinquanta adhesions que a mitjans de setmana ascendia a “més de 300 persones”, entre les quals s’hi trobaven “l'eurodiputat Jordi Sebastià, la diputada al Congrés, Marta Sorlí, els regidors de la ciutat de València Carlos Galiana i Consol Castillo, el regidor de Castelló de la Plana, Enric Porcar, la regidora de Gandia, Laura Morant i el secretari Autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu”.

Per altra banda, en el comunicat emès pels impulsors del Manifest indicava que “la coordinadora de Joves-PV va reunir-se ahir de vesprada (dimecres) d'urgència per tal d'abordar la situació de Gent de Compromís”, però en el moment de tancar aquesta informació, aquest diari no tenia constància de quines havien estat les decisions al respecte de l’adhesió o no al Manifest.

Sobre aquest assumpte, la coordinadora de Joves PV-Compromís, s’ha posat en contacte amb aquest diari per dir la seua, i fan constar que entenen que, “tal com s’indica a l’encapçalament del manifest, l’adhesió és a títol individual”, per aquest motiu, en la “reunió d’urgència” acordaren que “totes les persones que formem part d’aquest òrgan signarem i donarem suport al document i a les seues reivindicacions, incloent el dia 12 de desembre durant la reunió de l’EN”, no obstant això, destaquen que la “gran majoria” de Joves PV-Compromís “ja s’havia sumat al manifest” amb anterioritat.

“Pensem que Joves PV-Compromís tenim molt a dir en aquest cas, ja que precisament la nostra organització integra tant la gent jove del Bloc, com aquella de Gent de Compromís que així ho desitge” afegeixen. “Compromís hauria de tindre en nosaltres un espill on mirar-se, un model a adoptar, integrador i democràtic, on tothom té el mateix poder de decisió, vinga del partit que vinga”, conclouen.

La Veu
 
next