Enguany podeu enviar la carta als reis a través d'internet

Ara, a través d'una mateixa pàgina web, es poden triar i afegir els regals, jugar a jocs, enviar una felicitació de Nadal o un missatge als Reis d'Orient

RedactaVeu / València

Els més menuts ja poden posar-se en contacte amb els Reis d'Orient a través d'aquesta pàgina web. Mitjançant aquesta nova proposta, els més menuts poden trobar els regals que volen demanar per afegir-los a la carta que també poden redactar, enviar o imprimir, així com enviar i rebre missatges dels mateixos Reis, ja que a la web asseguren que “tot i que estan molt atrafegats, procuraran respondre”. A més, també hi ha diferents jocs i reptes a superar per a convertir-se en l'ajudant VIP de ses Majestats.

Però aquesta web d'una empresa gironina també ofereix grans avantatges per als mateixos Reis d'Orient que poden rebre les cartes dels nens accedint a l'àrea que tenen en exclusiva per a ells, on podran escriure missatges als menuts, així com felicitar-los pel bon comportament o d'altres. També podran gestionar i compartir les llistes de desitjos per així poder coordinar-se amb els ajudants dels reis.

La plataforma que té vocació internacional, també està disponible en castellà i anglès.

La Veu
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat