Alerta taronja: plou amb força al País Valencià

Les pluges deixen més de 100 l/m² en 12 hores en diversos indrets del país
5 desembre 2016 01:00h

RedactaVeu / EP / València.

Les pluges han deixat 115 litres per metre quadrat en 12 hores i, aquest dilluns, el País Valencià segueix en alerta per fortes precipitacions, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Així, des de les 18 hores d'aquest diumenge fins a les 6.00 hores d'aquest dilluns han caigut en l'Atzúbia (la Marina Alta) 115.4 l/m²; a Antella (la Ribera Alta) 114.8 l/ m²; a la Vall de Gallinera (la Marina Alta) 100 l/ m²; a Barx (la Safor) 84.l/ m²i a Xàtiva 76.8 l/ m².

Aquest dilluns el litoral sud de València està en alerta taronja, risc important, per fortes pluges mentre que la resta de la demarcació de València, el nord de Castelló i el litoral nord d'Alacant estan en alerta groga.

Les temperatures es mantindran sense canvis o pujaran en algun grau les màximes. Per la seua banda, el vent bufarà del nord-est moderat en el litoral i fluix amb intervals de moderat en la resta.

El director general d'Emergències, José María Ángel, es reuneix aquest matí amb els tècnics per analitzar la situació actual del temporal.
 


 
next