Diari La Veu del País Valencià
Les fortes pluges seguiran aquest dimarts a les comarques de la meitat sud del País Valencià

RedactaVeu / València.

La meitat sud de les comarques del País Valencià, i més en concret les situades en la zona sud de la demarcació de València i les del nord de la d’Alacant, seguiran aquest dimarts, 6 de desembre, en alerta per fortes precipitacions que, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), superaran els 20 litres per metre quadrat. No obstant açò, aquestes pluges començaran a disminuir el dimecres.

Així, aquest dimarts està previst que els paraigües tornen a eixir al carrer en el litoral mediterrani central. La portaveu de l’AEMET, Ana Casals, ha assenyalat que aquesta situació es concentrarà en el cap de la Nau com a conseqüència dels vents del nord-est. De la mateixa manera, l’Estret i Melilla es veuran afectats també per “la quantitat d’aigua” que s’espera en la zona.

Pluges febles el dimecres

El dimecres, si bé les pluges començaran a disminuir, encara seguirà existint probabilitat de precipitacions febles en el País Valencià. El panorama del dijous és similar, amb precipitacions febles en el litoral mediterrani (centre i sud) i Balears. Finalment, el divendres entrarà un front per l’Atlàntic que s’estendrà al llarg de la Península el cap de setmana i que podria portar cels nuvolosos en la meitat occidental del país.

Comparteix

Icona de pantalla completa