Imatges de la crescuda del riu Sellent

Emergències ha emès un avís de caràcter preventiu a ambdós municipis riberencs en què alerta d’una pujada, aquesta vesprada, del nivell de les aigües d’aquest afluent del Xúquer
5 desembre 2016 01:00h
Imatge del Sellent, al seu pas per Bolbait (la canal de Navarrés).
RedactaVeu / València
 
Emergències de la Generalitat Valenciana ha emès un avís preventiu als municipis de Càrcer i Cotes (la Ribera Alta) per tal d’alertar de la pujada del cabal del riu Sellent prevista a partir de les 17h de la vesprada d’aquest dilluns. 

Fins al moment en què s'ha redactat aquesta informació, no s'han registrat incidències en cap d'aquests municipis, si bé les intenses pluges, amb 137 mm acumulats en les últimes 24 hores en Càrcer, han provocat camps embassats, sèquies i rambles plenes d'aigua.

Al mateix temps, des de GVA demanen molta precaució amb rius, rambles i barrancs perquè no para de ploure a la zona de la conca d’aquest afluent del Xúquer “i la situació podria complicar-se” les pròximes hores.

A la Canal de Navarrés s’han superar clarament els 200mm de pluja. Aquestes següents espectaculars imatges són del riu Sellent, des d'El Salto' de Xella, i han estat gravades per Kathya Pallás i Elpídia Bellver, respectivament.
 
 

 
 

 
next