Diari La Veu del País Valencià
El València Bàsquet pot certificar la primera plaça per al Top 16

Javier Cid / València.

El València Bàsquet visitarà la pista de l’Olimpia Ljubljana eslovè, que ja no té opcions de passar a la següent fase d’aquesta Eurocup, amb l’objectiu d’aconseguir un triomf que consolide el seu liderat en el grup D, encara que no serà fàcil, ja que els valencians no han aconseguit guanyar en eixa pista en les dos ocasions anteriors que s’han enfrontat.

No obstant això, si aquesta hipotètica victòria es donara així com una derrota de l’Hapoel Jerusalem a la pista del Lokomotiv Kuban, el València Bàsquet tindria ja assegurat passar al Top 16 com a primer de grup, cosa que teòricament l’hauria d’enfrontar a rivals més accessibles.

En el cas que tant el València com el Hapoel guanyaren, el conjunt valencià hauria d’imposar-se al Lokomotiv Kuban en l’última jornada de la fase de grups per assegurar-se no descendir a la segona plaça.

A més, per a aquest partit, el València Bàsquet tornarà a comptar amb el pivot montenegrí Bojan Dubljevic que reapareixerà després de la seua lesió i potser tinga minuts. No serà així en el cas de l’escorta balear Joan Sastre que és dubte per ser de la partida.

En l’encontre que València Bàsquet i Olimpia Ljublijana van disputar a la Font de Sant Lluís fa unes setmanes, el València es va imposar per un clar 87-74 després de doblegar la resistència eslovena a la primera part i mantindre el resultat en una segona part més igualada.

L’equip dirigit per Pedro Martínez acumula quatre victòries consecutives en l’Eurocup, les tres últimes fora de casa i hui tanca les seues quatre eixides consecutives i vol fer-ho, com no, amb una victòria que certifique la primera posició per al Top 16.

Diot davant dos rivals de l’Olimpia en el partit d’anada. Fotografia: València Bàsquet.

Comparteix

Icona de pantalla completa