Diari La Veu del País Valencià
Denuncien l’incompliment del plans d’ajudes a emprenedors anunciats per Fabra
RedactaVeu / València

Segons ha assenyalat el diputat de Compromís, Fran Ferri, ʺposteriorment el conseller d’Economia, Máximo Buch, ha reafirmat tant en seu parlamentària com davant de mitjans de comunicació aquesta col·laboració amb el MIT que suposaria 5 milions d’euros, però a la vista està, després de passar els mesos, que no es concreta res. Des de Compromís registrarem una petició de documentació en Les Corts sobre aquests fonsʺ.

Recentment Ferri ha rebut una contestació del conseller Buch en què afirma que actualment, 8 mesos després que Fabra ho anunciara, el Consell es troba en conversacions amb el MIT al voltant d’aquesta col·laboració.

Per a Ferri “el govern del PP no deixa d’omplir-se la boca parlant d’ajudes als emprenedors, que a l’hora de la veritat són mentida. El President Fabra anuncià en Les Corts en setembre de l’any passat un pla conjunt amb l’Institut Tecnològic de Massachusetts que suposava l’arribada de 5 milions d’euros perquè emprenedors valencians posaren en marxa els seues projectesʺ.

ʺHuit mesos després hem pogut comprovar que ni un sol cèntim d’aquests 5 milions d’euros han sigut concedits. És una vergonya que el PP enganye d’aquesta manera la ciutadania, s’estan burlant a la cara de la gent anunciant ajudes que mai no arriben. És lamentable que els valencians i valencianes hàgem de suportar un govern tan inepte, que a falta de mesures que ajuden a revertir la difícil situació que patim es dediquen a anunciar plans que mai no es posen en marxa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa