Diari La Veu del País Valencià
El doblador de les ‘Tortugues Ninja’ celebra els 3 anys sense RTVV a ‘La Represa’

RedactaVeu / Godella.

‘La Represa’, el programa d’entrevistes de Ràdio Godella per a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, entrevista Rafael Contreras amb motiu del tercer aniversari del tancament de la televisió pública.

Rafael Contreras, nascut a Còrdova, és un veterà del teatre i del doblatge valencià. Va iniciar-se en la interpretació en el “Petit Teatre de València”, companyia que va ser una de les pioneres del teatre independent al País Valencià i a la resta de l’estat. A RTVV, es va especialitzar en doblatges, amb la direcció d’alguns dels inicis de la cadena, com ara les Tortugues Ninja. Més endavant va participar en projectes com Shin-Chan, Pumby o Cuttlas i també a sèries i pel·lícules de carn i os, com Jo Claudi o la trilogia El Padrí. Però, el paper més destacat de Contreras és com a doblador de Woody Allen, segons expliquen des de La Represa. A més, l’entrevistat, admirador de Valdivieso, primer doblador d’Allen al castellà, també ha adaptat al català occidental altres personatges doblats per ell, com Jerry Lewis.

>

Vídeo: Canal La Represa.

Aquesta edició de ‘La Represa’ s’ha realitzat en col·laboració amb el portal “Ficció en Valencià” i té un to més propi a un col·loqui que a l’entrevista.

‘La Represa’

Aquest és un programa de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes enregistrat a Godella i que s’emet, entre d’altres, a les ràdios de Mislata, Picassent, Alzira, Cocentaina, Altea i les ràdios universitàries de la UPV i l’UJI.

Comparteix

Icona de pantalla completa