Diari La Veu del País Valencià
La Llei de Dependència es reivindica aquest diumenge en el seu 10è aniversari

RedactaVeu / València.

Aquest diumenge, 11 de desembre, a les 12 hores, tindrà lloc un acte unitari i reivindicatiu davant les Corts Valencianes sota el lema “Seguim lluitant”, en el qual es commemorarà el 10è aniversari de la Llei 39/2006 de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de dependència.

Intersindical Valenciana participarà en les mobilitzacions convocades per les Plataformes en defensa de les persones en situació de dependència, per a demanar un impuls de les polítiques d’atenció a les persones dependents, tal com informen en un comunicat. Des d’aquesta plataforma, s’ha elaborat un vídeo per a convidar el públic en general a assistir i donar suport a les seues reivindicacions. Aquest compta amb lletra, veu i música d’Andreu Valor.

>

Vídeo: Canal Virginia Tovar.

Aquesta organització sindical, que forma part dels convocants, considera que les Administracions Públiques han de donar compliment i desenvolupar la Llei de Dependència per garantir, entre altres reivindicacions, una gestió ràpida, eficaç i eficient de les sol·licituds de reconeixement de la situació de dependència que donen accés a les prestacions, destinar els recursos econòmics suficients per atendre totes les necessitats de les persones en aquesta situació i possibilitar una atenció pública professional personalitzada.

Per a Intersindical Valenciana és necessari implementar amb determinació aquestes mesures per a augmentar el percentatge de persones dependents ateses per serveis professionals i avançar envers la universalització del dret de les persones al fet que els serveis públics d’atenció a la dependència els proporcionen l’autonomia funcional plena.

Comparteix

Icona de pantalla completa