Diari La Veu del País Valencià
Moro guanya l’Individual de frontó en la represa de la final suspesa

PilotaVeu / Almussafes.

Moro de Massalfassar s’ha proclamat campió de l’Individual de frontó en guanyar Adrián de Museros en la represa de la final suspesa el passat diumenge per un tanteig final de 41-22. El brau jugador de Massalfassar s’ha imposat per un parcial, en esta segona part de la final, de 13-10, ja que el marcador a l’inici era de 28-12, tal com es va deixar quan es va suspendre la final pels constants esvarons la setmana passada.

La final ha sigut ràpida, disputada, però amb un Moro que sabia que tenia molt d’avantatge i que ha arriscat un poc en els primers compassos per endur-se algun punt i calfar el seu rival, un Adrián que, malgrat la seua veterania, no ha pogut fer massa davant un pilotari que, tot i que duu només tres anys en el frontó, ja s’ha proclamat campió de l’Individual.

Així, en una partida curta i que s’ha hagut de jugar en dos parts, Javi Moro de Massalfassar ha aconseguit triomfar en l’Individual de frontó després de deixar pel camí bons jugadors, com ara Pasqual de la Pobla i Adrián de Museros. Moro s’ha mostrat molt content i promet donar més anys de lluita en les tres parets com a nou número u del mà a mà.

Els finalistes amb els seus trofeus junt a representats de la FPV i El Genovés. Fotografia: El Joc de Poble.

Comparteix

Icona de pantalla completa