Diari La Veu del País Valencià
El PP amenaça amb presentar mocions contra el decret de plurilingüisme a tots els ajuntaments

EP / RedactaVeu / València.

Aquest matí, la líder del PP al País Valencià, Isabel Bonig, ha mantingut una reunió amb els alcaldes i portaveus del partit de les comarques de la demarcació de València, juntament amb Vicent Betoret, segons ha recollit Europa press. En aquesta reunió s’han tractat diversos temes al voltant del finançament del País Valencià i també la bateria de mocions que el Partit Popular presentarà a tots els ajuntaments del País Valencià contra el decret de plurilingüisme.

Bonig ha lamentat que les al·legacions del PP “no hagen sigut tingudes en compte” i ha anunciat que presentarà “mocions a tots els ajuntaments, algunes de les quals ja s’han presentat i han rebut suport en molts municipis castellanoparlants del grup socialista”.

Isabel Bonig ha manifestat que la iniciativa sorgeix “perquè es produeix una discriminació i no es respecta la llibertat dels pares a triar el tipus d’educació que volen per als seus fills”, ha argumentat per a, tot seguit, afirmar que “nosaltres som partidaris del valencià, però no volem imposicions”, ha remarcat Bonig, qui rarament empra la nostra llengua en les seues intervencions a les Corts valencianes o en manifestacions públiques.

Comparteix

Icona de pantalla completa