Diputats i càrrecs de la CUP tornen a cremar fotos del Rei

Josep Garganté, Eulàlia Reguant, Mireia Vehí i Maria Rovira han pres part dels actes reivindicatius en suport als tres detinguts d’aquest dilluns per un fet com aquest durant l’última Diada


ACN / Barcelona.
 
Diputats i càrrecs electes de la CUP han tornat a cremar fotos del rei Felip VI durant una manifestació de suport als tres detinguts d’aquest dilluns per un fet com aquest durant l’última Diada.
 
Els regidors de l’Ajuntament de Barcelona Josep Garganté i Maria Rovira i les diputades al Parlament de Catalunya Eulàlia Reguant i Mireia Vehí han participat en aquest acte reivindicatiu, que s'ha celebrat a la plaça d'Orfila, i almenys Garganté, Reguant i Vehí han cremat fotos del monarca.
 
L’acte de suport als detinguts s’ha produït en una quinzena de localitats catalanes i altres punts del país com Sabadell, on també s’han cremat fotos del rei espanyol. Està previst que els tres detinguts siguen posats davant dels magistrats de l’Audiència Nacional aquest dimarts. La CUP ha convocat una manifestació de suport a les 9 del matí a Madrid.
 
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat