Joan Baldoví, de nou, guardonat per la premsa parlamentària

El diputat de Compromís rep el premi a ‘la millor relació amb la premsa’, atorgat per la Asociación de Periodistas Parlamentarios
14 desembre 2016 01:00h

Xavier Pérez / Madrid.

Joan Baldoví, sens dubte, és el principal valor polític que tenen el Bloc i Compromís a Madrid i també al País Valencià. La seua tasca com a parlamentari s’ha vist recompensada en diverses ocasions. Si en 2013 la Asociación de Periodistas Parlamentarios ja li va lliurar el premi ‘Azote del Gobierno’ per la seua contundent oposició, enguany el mateix col·lectiu de periodistes li ha atorgat un dels premis més desitjats, el ‘Luis Carandell’, que premia la millor relació amb la premsa. El de Sueca ha superat els nominats Pablo Casado, del PP; Patxi López, del PSOE, i Margarita Robles, del PSOE.

L’acte de lliurament es va celebrar a Madrid en un ambient distés i ple d’humor on Mariano Rajoy obtingué el premi ‘Emilio Castelar’, al millor orador; Pedro Sánchez, ‘Azote del Gobierno’; Pablo Iglesias, ‘Castigo de la Prensa’, i Rafael Hernando, ‘Azote de la Oposició’. També varen ser guardonats Íñigo Errejón, Joan Tardà, Virginia Felipe i Ernest Urtasun.
  
next