Diari La Veu del País Valencià
La nova marca València Turisme llança el sector cap a la recuperació

RedactaVeu / València.

La diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, ha fet balanç de gestió de l’últim exercici on ha remarcat que la nova marca València Turisme i el seu producte i oferta han “servit per rellançar el sector en la província de València”, ha dit Moncho.

Cal recordar que, en l’etapa anterior del PP, els criteris de repartiment eren “totalment subjectius. Des que estem nosaltres l’objectivitat i la racionalitat és el nostre model”.

El que pretén el Patronat de Turisme és crear sinèrgies i vertebrar més enllà de València ciutat. També Moncho ha destacat la creació de l’observatori de Turisme mitjançat les noves tecnologies replegant altres sinèrgies de Castelló o Alacant.

Per altra banda, 2017 es presenta molt important i interesant perquè València serà la capital Mundial de l’Alimentació i “tenim com a objectiu amplificar aquest esdeveniment a les distintes comarques”, ha assenyalat la diputada. A més, destaca l’estreta col·laboració amb altres institucions provincials i les seues marques turístiques.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa