Forcadell: 'Si al carrer es pot parlar d'independència, els diputats també ho han de poder fer'

 
ACN / Barcelona.

La presidenta del Parlament ha demanat a la magistrada i als fiscals que protegisquen la seua inviolabilitat parlamentària i ha assegurat que cap informe jurídic prohibia votar les conclusions del procés constituent
 
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha dit, aquest divendres davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que "si els ciutadans poden parlar sobre la independència al carrer, també ho han de poder fer els diputats del Parlament".
 
Forcadell també ha reclamat a la magistrada que instrueix la causa contra ella i als fiscals que l'acusen que garantisquen la seua inviolabilitat parlamentària. En la seua declaració judicial com a investigada per permetre la votació de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent, Forcadell només ha respost les preguntes del seu advocat defensor, durant uns 35 minuts, i ha assegurat que no hi havia cap informe jurídic que prohibira permetre votar les conclusions.
 
 
 

Comentaris

mol
10.
#8 i res. Perquè no tens cap tipus de trellat. Què pot ser hauries preferit que parlaren de Pablo i Errejon? Doncs no, parlen de coses més importants, de com surtir-se'n d'aquesta merda d'Estado i de com assolir la República Catalana. Què et sembla poc? Ara també parlen d'Ada Colau i dels seus pressupostos, ...
  • 0
  • 0
mol
9.

#8 i?

  • 0
  • 0
Esclafamuntanyes
8.

#7 No sigues soca, Mol. Que no veus la TV3? Que no veus que parlen tot el que volen d'independència i ningú no els ho retreu? (Diccionari Fabra: "Mentida: asserció feta conscientment contra la veritat".
A reveure.

  • 0
  • 0
mol
7.
#6 Que no em vingues de perdonavides, tarugo. Primera llicó de democràcia: Tema 1. Separació de poders. La justícia no pot interferir amb el poder legislatiu. La resta te l'aprens tu solet... que sí que estas fet un tarugo castellà. Apa que tinc feina.
  • 0
  • 0
Esclafamuntanyes
6.
#5 Mol, a veure si t'ensenyes a llegir... i a calfar-te un poc el cap. Jo no he dit res d'això que tu dius. He dit que és mentida, una mentida com una casa, que al parlament català no es puga parlar d'independència. I el problema és que a força de repetir les mentides molta gent acaba creient-se que són veritats. I això és el que em molesta. Oi que ho entens?.
P/D. Insistisc que "tarugo" és una paraula castellana. En català es diu "soc" o "talòs". En sentit figurat "talòs" o "toix" (al meu poble "soca" -ets un soca-). Doncs això...
  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat