Oliva celebra demà una jornada per a millorar el món professional de la pilota

Es tractarà de realitzar un document que millores les condicions dels pilotaris professionals


PilotaVeu / València.

El pròxim 17 de desembre pel matí se celebrarà a Oliva la jornada oberta “Què fem amb el món professional de pilota valenciana?” en la qual es debatrà sobre com millorar, tant en l’escala i corda com en el raspall –les dos modalitats actualment professionals–, les condicions dels pilotaris que es troben hui en dia en la nòmina professional de les modalitats.

L’acte, que està obert a tot el públic i organitzat pel CPV Oliva i la Càtedra de la Pilota Valenciana de la Universitat de València, és d’inscripció gratuïta. La jornada donarà el tret d’eixida a les 8.45h amb les acreditacions; posteriorment, es farà la benvinguda i presentació.

Cap a les 9:45h i fins l’hora d’esmorzar, s’organitzaran taules de treball amb els participants amb el fi de traure propostes que milloren el castigat món professional de la pilota valenciana. Després del descans, es farà un plenari i un dinar de germanor entre els participants.

Les jornades estan emmarcades dins de les jornades que està celebrant la Càtedra de Pilota Valenciana, com ja va fer a Sella i a Borriana en els passats mesos d’octubre i novembre amb l’objectiu de donar passes endavant en el món de la pilota valenciana.

Per participar de les jornades, us podeu inscriure enviant un correu electrònic a clubpilotaoliva@gmail.com
 

Cartell de la jornada. Fotografia: CPV Oliva.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat