Els carrers de València, protagonistes en el videoclip 'La Guerra' de VaDeBo

El vídeo, realitzat per McFly Audiovisual, utilitza aquest concepte bèl·lic per a representar situacions quotidianes complicades
25 desembre 2016 01:00h
Captura videoclip \'La Guerra\'.

RedactaVeu / València.

Aquesta setmana, VaDeBo ha presentat el seu nou videoclip en què posen imatges a la cançó La Guerra, que forma part del seu últim disc Actitud (2016, Maldito Records). El grup ha emprat aquest audiovisual per fer servir el concepte bèl·lic “guerra” per representar situacions quotidianes complicades. És per això que al vídeo es plasmen diferents exemples on multitud de persones anònimes lliuren la seua particular guerra plantant cara a la tristesa i les misèries del dia a dia.

El videoclip, produït per McFly Audiovisual, ha estat rodat en nombroses localitzacions del centre i la perifèria de la ciutat de València, com l'estació d’autobusos, Benimaclet, el Cabanyal, l’Eliana, Paiporta, Burjassot, el Carme i la carretera V-30.
 

Videoclip La Guerra. Vídeo: Canal Maldito Records.

El grup acaba de concloure la gira de Actitud, que els ha portat per més de 30 parades durant el 2016. A partir de febrer començaran nova gira.

La Veu
 
next