Benigànim té moltes coses a celebrar

El poble de la Vall d’Albaida celebra la cloenda de l’Exposició ‘Faixa roja faixa blava’ amb una vesprada de magnífiques partides de pilota


PilotaVeu / Benigànim.

Aquest diumenge dia 18 de desembre el poble de Benigànim albergarà una magnífica vesprada de pilota al seu remodelat trinquet amb motiu de la cloenda de l’exposició itinerant ‘Faixa roja faixa blava’, que ha fet parada en el poble de la Vall d’Albaida.

S’espera una bona vesprada de pilota i per això el club de pilota local, amb el patrocini de l’ajuntament, ha organitzat tres partides de raspall.

L’esdeveniment començarà a les 15.30h amb una partida dels xiquets de l’escola de pilota de Benigànim, que obriran la vesprada i donaran pas a una partida de jugadors amateurs. Després arribarà el plat fort de la vesprada, ja que al voltant de les 18.00 hores s’enfrontaran tres jugadors del CPV de Castelló de la Ribera com Ricard (campió de l’última lliga professional), Guillem i Marrahí (campió individual que reapareix als trinquets després d’un any i mig d’inactivitat per una lesió) contra el CPV Bicorb, que compta amb un trio d’actuals campions autonòmics com Mario, Víctor i Borja.
 

Interior del trinquet. Fotografia: Museu de la pilota del Genovés

L’entrada serà gratuïta i s’espera que el trinquet estiga ple de gom a gom.  
 

Cartell partides de Benigànim 


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat